Tuesday, October 26, 2021


Un bărbat din Bacău s-a prăbuşit cu parapanta

Un bărbat în vârstă de 40 ani din Bacău s-a prăbuşit cu parapanta în localitatea Stejaru, comuna nemţeană Pângăraţi. La…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at iulie 11, 2021

Un bărbat în vârstă de 40 ani din Bacău s-a prăbuşit cu parapanta în localitatea Stejaru, comuna nemţeană Pângăraţi.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi a fost prealertat şi elicopterul SMURD de la Iaşi.

Victima a fost găsită în stare de inconştienţă, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Piatra Neamț, însă medicii au decis, ulterior, transferul la o clinică de specialitate din Iaşi.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că un bărbat de aproximativ 40 ani, din Bacău, în timpul unui zbor de agrement cu parapanta, a suferit un accident. Bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul‘, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

Polițiștii din Neamţ au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs accidentul.