Friday, October 22, 2021


News Alert: Avarie C.R.A.B. pe conducta de aducțiune!

In urma unei avarii apărute in cursul nopții trecute pe conducta de alimentare cu apa potabila apartinand CRAB (Compania Regionala…

PublicatCurierul , in Actualitate , at iulie 24, 2021

In urma unei avarii apărute in cursul nopții trecute pe conducta de alimentare cu apa potabila apartinand CRAB (Compania Regionala de Apa Bacau), alimentarea cu apa a municipiului Onesti a fost intrerupta.
In aceasta situatie, RAJA S.A. va fi nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile in municipiul Onesti, astăzi, 24 Iulie 2021, incepand cu ora 09.00.
Luam in considerare faptul ca remedierea avariei si intreruperea furnizarii apei potabile catre municipiul Onesti poate fi un proces de durata, astfel, realimenarea municipiului Onesti cu apa potabila din rezervor se va face dupa un program prestabilit, astfel:
In aceasta seara, 24 iulie 2021 in intervalul orar 18.00-20.00 .
Programul furnizării apei potabile pentru mâine, 25 iulie 2021 îl vom comunica ulterior, functie de refacerea stocului de apa din rezervoarele RAJA SA.
De aceasta oprire vor fi afectati consumatorii: RAJA SA – pt. Municipiul Onesti, orasul Targu Ocna, comuna Dofteana, comuna Casin, comuna Targu Trotus, Chimcomplex Borzesti, comuna Pargaresti si SNAP Targu Ocna.
De indata ce S.C. COMPANIA REGIOANALA DE APA BACAU va remedia avaria, va asiguram ca RAJA S.A. va intreprinde toate demersurile necesare in vederea alimentarii municipiului Onesti cu apa potabila, in cel mai scurt timp.