Friday, October 22, 2021


Bārbat din Bacāu retinut de politisti pentru încălcarea ordinului de protecţie provizoriu

În dimineaţa zilei de 30 iulie a.c., în jurul orei 10.00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Bacău au dispus completarea formularului…

PublicatCurierul , in Actualitate , at august 1, 2021

În dimineaţa zilei de 30 iulie a.c., în jurul orei 10.00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Bacău au dispus completarea formularului de risc pentru emiterea unui ordin de protecţie provizoriu pentru prevenirea şi combaterea violenţei domestice între doi soţi.

Bărbatului de 36 de ani i s-a adus la cunoştinţă să păstreze faţă de soţia sa, domiciliul acestora şi faţă de locul de muncă al acesteia, o distanţă minimă de 50 m.

La aceeaşi dată, în jurul orei 17:30, femeia de 36 de ani, din municipiul Bacău a sesizat poliţiştii despre faptul că soţul ei, a revenit la domiciliu.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă auto de siguranţă publică, în faţa imobilului fiind depistat bărbatul în cauză, acesta încălcând ordinul de protectie provizoriu emis de către poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Bacău.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de încălcarea ordinului de protecţie. Totodată, poliţiştii l-au reţinut şi introdus pentru 24 ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ. Bacăut