Tuesday, October 26, 2021


Bărbat care a încălcat ordinul de protecţie provizoriu, reținut de polițiști

La data de 01 august a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău au dispus completarea formularului de risc pentru emiterea unui…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at august 3, 2021

La data de 01 august a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău au dispus completarea formularului de risc pentru emiterea unui ordin de protecţie provizoriu pentru prevenirea şi combaterea violenţei domestice între doi concubini. Bărbatului de 47 de ani i s-a adus la cunoştinţă să păstreze faţă de concubina sa şi domiciliul acestora, o distanţă minimă de 50 m.

La data de 02 august a.c., în jurul orei 18.30, femeia de 61 de ani, din municipiul Bacău a sesizat poliţiştii despre faptul că bărbatul a revenit la domiciliul comun.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă auto de siguranţă publică, însă bărbatul nu a mai fost găsit. Acesta a fost prins în flagrant de poliţişti, în jurul orei 20.00, la imobilul celor doi, încălcând ordinul de protectie provizoriu emis de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de încălcarea ordinului de protecţie. Totodată, poliţiştii l-au reţinut şi introdus pentru 24 ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ. Bacău.