Friday, September 29, 2023


Şase persoane, dintre care trei minori, implicate într-un accident rutier în Bucovina

Şase persoane, dintre care trei minori, au fost implicate, marţi, 3 august, într-un accident rutier produs pe DN 17, la…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at august 3, 2021

Şase persoane, dintre care trei minori, au fost implicate, marţi, 3 august, într-un accident rutier produs pe DN 17, la ieşirea din Câmpulung Moldovenesc spre Suceava, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava.
Potrivit sursei citate, la faţa locului intervin pompierii militari de la Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD B2, o ambulanţă SMURD TIM, o ambulanţă SMURD B2 de la Garda de Intervenţie din Gura Humorului, iar în sprijinul acestora a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.

În accident au fost implicate trei maşini, iar una dintre acestea, în care se aflau doi adulţi şi doi minori, a ieşit în afara părţii carosabile.

Nu este nicio persoană încarcerată, patru sunt transportate la spital după ce au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, un minor nu are nevoie de îngrijiri medicale, iar o persoană monitorizată de echipajul SMURD a refuzat transportul la spital.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul IGPR, circulaţia a fost întreruptă temporar pentru efectuarea de cercetări la locul producerii coliziunii.

Sursa: ziare.com