Wednesday, July 17, 2024


NAE CARANFIL și MARIUS FLOREA – VIZANTE sunt invitații acestei seri la Onești

Săptămâna 2-8 august 2021 este  una intensa din punct de vedere cultural pentru ca la Onești  ???????? ???????? ????̂???? –…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Cultură și Educație , at august 6, 2021

Săptămâna 2-8 august 2021 este  una intensa din punct de vedere cultural pentru ca la Onești  ???????? ???????? ????̂???? – ?????????? ??? ??????????????? ???̧??????” aduce nu numai filme interesante ci și invitați speciali. Nae caranfil ți Marius Florea-Vizante vor fi prezenți în această seară în Parcul Municipal pentru a interacționa cu iubitorii filmului românesc.
Vineri, 6 august este programat filmul E PERICOLOSO SPORGERSI, scenariul și regia Nae Caranfil, cu: George Alexandru, Nathalie Bonnifay, Marius Stănescu, Marius Florea – Vizante. Filmul este compus din trei părți care narează aceeași poveste din punctul de vedere a trei persoane diferite: o studentă, un soldat și un actor de teatru. Acțiunea se petrece într-un oraș de provincie din România la începutul anilor 1980. Destinele celor trei se întâlnesc, schimbând ideile fiecăruia despre carieră, politică și dragoste.
Prezentat în premieră la Cannes, secțiunea Quinzaine de realisateurs, E pericoloso sporgersi este filmul de debut al lui Nae Caranfil.
Primăria Municipiului Oneşti şi Asociaţia CineCultura organizează între 2 și 8 august 2021, în Parcul Municipal, în fiecare seară de la orele 21.00,  proiecţii de film românesc în cadrul proiectului „Caravana filmului românesc –Capodopere ale cinematografiei naţionale”.