Saturday, September 30, 2023


Bărbat reținut pentru ultraj contra bunelor moravuri în apropierea unui parc pentru copii din Bacău

Doi polițiști de la Secția 1 Bacău au reușit să pună mâna pe un bărbat, bolnav psihic și dezaxat sexual,…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Comunicate , at august 9, 2021

Doi polițiști de la Secția 1 Bacău au reușit să pună mâna pe un bărbat, bolnav psihic și dezaxat sexual, care își făcea de cap în parcul centrul orașului, într-o zonă de joacă pentru copii.

Totul s-a petrecut duminică după amiaza, când Alexandru Durloi și Constantin Solomon (foto), din cadrul Secției 1 Poliție Bacău, au fost sesizați despre faptul că o persoană de aproximativ 40 de ani se află în proximitatea unui parc pentru copii și se manifestă într-un mod destul de suspicios.

„Colegii noștri s-au deplasat imediat la locul indicat unde au reușit să identifice numaidecât persoana descrisă care se afla „cu mâna în pantaloni” și care a început să fugă la vederea acestora. După o cursă de aproximativ 500 de metri, colegii noștri au reușit să-l prindă și să-l încătușeze pe bărbatul cu pricina”, precizează Sindicatul Europol.

Bărbatul este cercetat penal pentru ultraj contra bunelor moravuri și totodată, a fost condus la Spitalul de Psihiatrie unde a fost și internat pentru investigații de specialitate.

Oamenii legii îi roagă pe cetățeni să alerteze organele de poliție în momentul în care observă asemenea persoane cu comportament ciudat.

sursa:jurnalfm.ro