Friday, September 29, 2023


Cercetați penal de polițiști pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere

La data de 11 august a.c., în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Buhoci au depistat în…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at august 12, 2021

La data de 11 august a.c., în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Buhoci au depistat în trafic, pe raza comunei, un autoturism condus de un bărbat în vârsta de 47 de ani. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge. Bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere și este cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

La data de 11 august a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, care conducea un autoturism pe raza localității Lapoș din Dărmănești, cu o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei şi i-a fost reţinut permisul de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

La aceeași dată, în jurul orei 20.00, polițiștii Secției 2 Poliție au depistat în trafic un tânăr de 25 de ani, care conducea un autoturism pe Calea Romanului din municipiu, având permisul de conducere reținut. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.