Saturday, May 25, 2024


Seri de blues la poalele Munților Nemira

în perioada 27-29 august, la poalele Munților Nemira se desfășoară cea de a doua ediție a Festivalului internațional de blues…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Cultură și Educație , at august 26, 2021

în perioada 27-29 august, la poalele Munților Nemira se desfășoară cea de a doua ediție a Festivalului internațional de blues ,,Open Air Blues in the garden festival”, care va reuni pe durata a trei zile, nume de prim rang ale blues-ului european și american.

Evenimentul va avea loc pe stadionul Uzu din Dărmănești, în Salina și la Centrul de Cultură Ion Talianu din Târgu-Ocna, după următorul program:

Vineri, 27 august

11.00 – Salina Târgu-Ocna: The Southern Cockroaches, Ride on Band
18.30 – Stadionul Uzu Dărmănești, Rock blues night: Ride on Band, Stef Paglia Trio, Marius Dobra Band, Arthur Menezes

Sâmbătă, 28 august

11.00 – Salina Târgu-Ocna: Maryliss feat. AXiS, Aminda feat, Rareș Totu` S Midnight Sun
18.30 – Stadionul Uzu Dărmănești, Ladies Night: Maryliss feat. AXiS, Aminda feat, Rareș Totu` S Midnight Sun, Juwana Jenkins, Jessie Lee & The Alchemists

Duminică, 29 august

15.00 – Centrul Cultural Ion Talianu: Storytellers, Sir Blus Vali Răcilă
18.30 – Stadionul Uzu Dărmănești, Final Night: The Southern Cockroaches, Loup Garou Band, Rareș Totu` S Midnight Sun feat Dean Bowman, Big Daddy Wilson Band

,,Festivalul își propune să îmbine cultura muzicală, cultura gastronomică și mișcarea în aer liber cu tradițiile și obiceiurile comunităților de pe Valea Trotușului, totul menit să ducă la creșterea atractivității turistice a județului Bacău”, a spus Marius Diaconescu, creatorul acestui inedit proiect.

Biletele și abonamentele se pot achiziționa online de aici: , de la intrare în zilele de evenimente, sau din Dărmănești înainte de festival (contact pentru achizitia de bilete – 0723 573 419). Prețul unui abonament pe 3 zile este de 160 lei iar biletul pe zi costă 75 lei. Copii cu vârsta mai mică sau egală cu 14 ani, au acces GRATUIT, însoțiți de către un adult posesor de abonament/ bilet. Persoanele cu dizabilități au acces GRATUIT, pe baza unui certificat doveditor.

Cu această ocazie va avea loc și a patra ediție a Târgului Gospodăriilor de Produse Montane ,,La Porțile Nemirei – tradiții și obiceiuri”.
Festivalul de blues este un eveniment marca ,,Fabricat în Dărmănești”, organizat de Asociația ,,Sunetul Munților”, în parteneriat cu Primăria Dărmănești și Asociația ,,Oamenii inspiră”, din comuna Ghimeș-Făget.

sursa:desteptarea.ro