39 de vitezomani au rămas ieri după-amiază fără permis – Curierul de stiri
Friday, March 29, 2024


39 de vitezomani au rămas ieri după-amiază fără permis

Polițiștii au acționat ieri, 25 august în intervalul orar 15.00-19.00, în tot județul Bacău, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at august 27, 2021

Polițiștii au acționat ieri, 25 august în intervalul orar 15.00-19.00, în tot județul Bacău, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe raza întregului județ, polițiștii băcăuani au acționat cu efective mărite, împreună cu polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratelor Județene de Poliție Vrancea, Vaslui, Neamț, Harghita și Covasna, sub coordonarea Direcției Rutiere, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se supun prin nerespectarea regulilor de circulație.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 316 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 183.280 de lei. Au fost reținute 52 de permise de conducere și un certificat de înmatriculare a fost retras. Din totalul permiselor de conducere reținute, cele mai multe au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză – 39.

Astfel, în decurs de o zi, pe linia respectării prevederilor legale privind circulația rutieră, polițiștii au reținut în total 80 de permise de conducere.
Polițiștii transmit încă o dată că pentru un trafic rutier mai sigur, cetăţenii trebuie să respecte cu stricteţe semnificaţia indicatoarelor rutiere şi normele de circulaţie.