Friday, July 12, 2024


Actorul BEBE COTIMANIS și trupa THE COUSINS va invitā la un spectacol-eveniment, sâmbătă în parcul din Onești

Peste 1000 de onesteni au participat la concertul susținut de Ada Milea în parcul municipal în cadrul RECITALURILOR VERII.  Primāria…

PublicatCurierul , in Actualitate , at august 27, 2021

Peste 1000 de onesteni au participat la concertul susținut de Ada Milea în parcul municipal în cadrul RECITALURILOR VERII.
 Primāria Onesti continuā acest proiect de succes și vā invitā sâmbătă, 28 august 2021, de la ora 19.00, tot in parc, la un nou recital, de data aceasta de muzicā traditonalā românească și sârbească, poezie și prozā.
 Protagonistii acestui spectacol-eveniment vor fi actorul Constantin Cotimanis, personalitate marcantā a teatrului și filmului romanesc și lector universitar dr. Alexandru Velescu alături de trupa The Cousins din Piatra-Neamț.
 Repertoriul muzical va conține prelucrări muzicale aparținând unor nume sonore ale culturii artistice muzicale autohtone precum: Anton Pann, Maria Tanase, Ioana Radu, Gabi Lunca, Romica Puceanu, etc.
Intrarea este liberā!
ATENTIE! în cazul în care vremea nu va permite desfășurarea acestui eveniment în aer liber, spectacolul va avea loc la biblioteca municipala Radu Rosetti.