Saturday, May 25, 2024


Acțiune a Poliției Bacău pe raza municipiului și drumurile adiacente

Polițiștii rutieri şi de ordine publică, sub coordonarea Poliției municipiului Bacău au organizat la data de 28 august a.c., o…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at august 30, 2021

Polițiștii rutieri şi de ordine publică, sub coordonarea Poliției municipiului Bacău au organizat la data de 28 august a.c., o acțiune pe raza municipiului şi drumurile adiacente. Acțiunea a avut ca scop combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, îndeosebi a consumului de alcool în rândul participanţilor la traficul rutier.

În cadrul activităţilor desfăşurate, pe durata celor trei schimburi, polițiștii rutieri şi de ordine publică au acționat, în mediul urban și rural unde au legitimat 143 de persoane şi au controlat 139 de autovehicule. Totodată, au constatat 77 de contravenții în valoare de 53.000 de lei, din care, 49 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 7 privind starea tehnică a autovehiculelor, 2 abateri la calea ferată și restul pentru alte nerespectări ale legii. De asemenea, polițiștii au reținut 19 permise de conducere, din care, 10 pentru depăşirea regimului legal de viteză, 2 pentru consum de alcool în rândul conducătorilor auto şi 2 pentru abateri la calea ferată, iar restul pentru alte încălcări ale legii.

Sursa: IPJ Bacău