Wednesday, July 17, 2024


A fugit din carantină la băut și a accidentat mașina unui vecin

La data de 03 septembrie a.c., polițiștii din Moinești au fost sesizați telefonic de către un tânăr, de 20 de…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at septembrie 5, 2021

La data de 03 septembrie a.c., polițiștii din Moinești au fost sesizați telefonic de către un tânăr, de 20 de ani, din localitate, despre faptul că un autovehicul a intrat în coliziune cu autoturismul său parcat pe strada Zorilor, părăsind locul faptei.

La faţa locului s-a deplasat patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Mun. Moineşti care au depistat un bărbat de 37 de ani, din mun. Moineşti.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că acesta a condus un autoturism pe strada Zorilor din localitate și a pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar.

Având în vedere faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto se afla în evidenţe ca persoană carantinată la domiciliu, fapt pentru care a fost sancţionat conform Legii 55/2020. Totodată, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.