Thursday, July 18, 2024


Un tânăr de 28 de ani s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

La data de 05 septembrie a.c, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Bacău, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Calea…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at septembrie 8, 2021

La data de 05 septembrie a.c, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Bacău, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Calea Romanului din localitate, au oprit în trafic, un autoturism condus de un tânăr, de 28 ani, din județul Braşov.

În urma verificării conducătorului auto în baza de date a Poliţiei Române s-a stabilit faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce suspendat.

Având în vedere cele constatate, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În autovehicul au fost depistați și alți trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, toți din județul Suceava.

De asemenea în urma controlului autoturismului au fost identificate 6 autofiletante. Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că bunurile ar fi fost sustrase din două magazine din Bacău, prin îndepărtarea sistemului de siguranţă, fapt pentru care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Prejudiciul în valoare de aprox. 5000 lei a fost recuperat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

Sursa: IPJ Bacău