Thursday, July 18, 2024


Incendiu la un mall din Brașov! Din fericire nu s-au înregistrat victime

Pompierii din Braşov au intervinit astăzi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un mall din oraş. Incendiul s-a manifestat pe…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at septembrie 13, 2021

Pompierii din Braşov au intervinit astăzi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un mall din oraş. Incendiul s-a manifestat pe un perete exterior, cu degajare de fum.

Au fost mobilizați toți pompierii din Brașov, Bod, Feldioara și Zărnești și au fost trimise două autoscări pentru evacuarea angajaților.

”S-au deplasat la fața locului 6 autospeciale cu apă și spumă, 2 autospeciale de salvare la înălțime, un echipaj pentru descarcerare, un echipaj SMURD. Incendiul se manifesta pe peretele exterior pe o suprafață de aproximativ 40 mp. Nu s-au înregistrat victime. Personalul din zona de birouri s-a autoevacuat”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Brașov,.

Reprezentanții mall-ului susțin că incendiul care a cuprins clădirii, turnul de birouri situat chiar în vecinătatatea centrului comercial ar fi plecat de la smoala cu care se lucra pe acoperișul imobilului.

„Sistemul de alertă al mall-ului a reacționat foarte bine în momentul declanșării incendiului, toți oamenii fiind evacuați. În acest moment nu mai este nicio problemă, incendiul fiind lichidat. De altfel, muncitorii au intervenit rapid și au stins focul cu extinctoarele, pompierii nemaiavând foarte multe de făcut”, susțin surse din conducerea centrului comercial.