Thursday, July 18, 2024


Polițiștii din Târgu-Ocna la datorie!

La data de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Politiei Stațiunii Târgu- Ocna au actionat pe raza de competenţă, pentru…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at septembrie 18, 2021

La data de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Politiei Stațiunii Târgu- Ocna au actionat pe raza de competenţă, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV2, a respectării legalităţii transportului public de persoane, a combaterii faptelor antisociale, precum şi pentru prevenirea și combaterea infractionalităţii în mediul stradal.

Astfel, polițiști de investigații criminale, de la rutieră și de proximitate, împreună cu jandarmi au desfășurat activități în mijlocul comunității din Târgu-Ocna, ocazie cu care au verificat autovehicule în trafic, societăți comerciale și persoane aflate în carantină sau izolare.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei, din care 3 la regimul rutier și 8 în baza Legii nr.55 din 2020.

Exemplu: Polițiștii au depistat un bărbat de 42 de ani, din judeţul Argeş, în timp ce conducea un autocar pe strada C.Negri din Târgu-Ocna, având în interiorul autovehiculului un număr de 35 de pasageri, fără a purta masca de protecție obligatorie împotriva Sars-Cov-2.

Față de conducătorul auto a fost luată măsura sancționarii contravenționale conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 500 de lei.