Thursday, July 18, 2024


Jandarmii băcăuani s-au alăturat campaniei “Speranţă pentru viaţă! Donează sânge! “

Vedem sau auzim zilnic despre cazuri de bolnavi ajutați și vindecați prin efortul unor oameni inimoși și dezinteresați, motiv pentru…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at octombrie 9, 2021

Vedem sau auzim zilnic despre cazuri de bolnavi ajutați și vindecați prin efortul unor oameni inimoși și dezinteresați, motiv pentru care în această dimineață mai mulți jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău s-au alăturat campaniei de donare de sânge “Speranţă pentru viaţă! Donează sânge! “, organizată de Jandarmeria Română în colaborare cu Patriarhia Română.

O altfel de misiune – am donat sânge pentru cei care astăzi sunt în suferință. Este un gest omenesc și voluntar, dincolo de natura serviciului prin care venim zilnic în sprijinul cetățenilor. Este vorba de puterea exemplului.
Pentru că propriul exemplu are cea mai mare putere motivațională, transmitem îndemnul nostru tuturor cetățenilor, colegilor sau prietenilor, pentru a merge și a dona sânge.
Cel mai de preț cadou pe care îl poți oferi cuiva este chiar viața, donând sânge!, este mesajul postat pe pagina de socializare a grupării din Bacău.

Jandarmii băcăuani nu sunt la prima acţiune de acest gen, unii dintre aceştia fiind în evidenţa centrului ca donatori permanenţi; mai mult de atât, au existat situaţii în care jandarmii au ajutat colegi din unitate sau din alte unităţi care, datorită unor probleme medicale, aveau nevoie imediată de sânge.