Thursday, July 18, 2024


Consiliul Județean Bacău se implică în amenajarea clădirii Spitalului Municipal

Consiliul Județean Bacău a fost convocat în şedință de îndată ieri, la ora 17.45, pentru aprobarea asocierii dintre CJ şi…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at octombrie 20, 2021

Consiliul Județean Bacău a fost convocat în şedință de îndată ieri, la ora 17.45, pentru aprobarea asocierii dintre CJ şi CL vizând amenajarea clădirii Spitalului Municipal pentru combaterea pandemiei. Cele două instituții vor contribui în părți egale la finanțarea lucrărilor, iar Consiliul Județean va suporta integral costurile proiectării, diriginției de șantier șamd.

„Proiectul de asociere urmează, îndeaproape, solicitarea pe care am făcut-o încă de acum un an de zile (oct. 2020), materializată în Hot. 112/18.10.2021 a CJSU, prin care s-au stabilit paşii de urmat pentru atingerea rapidă a acestui obiectiv”, a declarat președintele CJ, Valentin Ivancea.

„Eforturile constante pe care le-am depus un an de zile se vor materializa prin mutarea Urgențelor de la SJU Bacău la parterul Spitalului Municipal, precum şi prin creşterea capacităților de tratare a pacienților la etajul 5”, a mai adăugat acesta.