Wednesday, July 17, 2024


Băut la volan a acroșat un podeț

La data de 23 octombrie a.c, polițiștii din cadrul Compartimentul de Ordine Publică Bacău, în timp ce efectuau serviciul de…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at octombrie 25, 2021

La data de 23 octombrie a.c, polițiștii din cadrul Compartimentul de Ordine Publică Bacău, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei Nicolae Bălcescu, au fost sesizați de un bărbat de 63 de ani, din localitate, despre faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu un podeţ din beton, din faţa imobilului său.

Polițițtii au identificat un bărbat, de 42 de ani, din comuna Nicolae Bălcescu, care a declarat verbal faptul că ar fi condus autoturismul în cauză și ar fi pierdut controlul direcției de mers acroșând podeţul din beton, din faţa unui imobil.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 1.01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sange în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Bacau