Wednesday, July 17, 2024


76 permise de conducere reținute de polițiștii băcăuani

Poliţiştii rutieri băcăuani au reţinut, week-end-ul trecut, 76 permise de conducere de la şoferi care au fost depistaţi în trafic…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at noiembrie 15, 2021

Poliţiştii rutieri băcăuani au reţinut, week-end-ul trecut, 76 permise de conducere de la şoferi care au fost depistaţi în trafic conducând peste limita legală sau sub influenţa băturilor alcoolice şi a drogurilor.

‘În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii rutieri au efectuat testări cu aparatul etilotest şi drugtest conducătorilor auto, fiind constatate şapte infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului şi una pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihotrope. Totodată, poliţiştii au depistat în flagrant delict trei persoane care conduceau autovehicule fără a poseda permis de conducere şi una care conducea un autovehicul neînmatriculat’, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru.

Pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii rutieri au aplicat 605 de sancţiuni contravenţionale, din care 559 pentru abateri de la regimul circulaţiei.