Thursday, July 18, 2024


Aparatură donată pentru Spitalul de Pneumoftiziologie Bacău

Spitalul de Pneumoftiziologie Bacău a primit ca donație din partea companiei Dedeman 2 analizoare ce vor fi utilizate pentru diagnosticarea…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at noiembrie 20, 2021

Spitalul de Pneumoftiziologie Bacău a primit ca donație din partea companiei Dedeman 2 analizoare ce vor fi utilizate pentru diagnosticarea și pentru monitorizarea diverselor tratamente clinice, inclusiv Covid 19.

Analizorul biochimie este un sistem portabil de biochimie, de tip POC, care efectuează in mod automat pana la 24 teste/ panel. Avantajul sistemului este posibilitatea de reducere a timpului de așteptare la 12 min, pe un număr de pana la 14 parametri.

Analizor hematologie este un sistem de testare Point Of Care pentru diagnostic in-vitro compus dintr-un instrument folosit împreună cu discurile de unică folosință pentru obtinerea unui diagnostic și pentru monitorizarea diverselor tratamente clinice.

Această donație vine în continuarea contribuției la implicarea promptă a companiei în funcționalizarea proiectului “Oxigen pentru Bacău” prin care se monitorizează pacienții covid la domiciliu, cu ajutorul concentratoarelor, pulsoximetrelor și consumabilelor procurate și cu sprijinul Dedeman.