Thursday, July 18, 2024


Asia Express și-a desemnat caștigătorii sezonului 4

Marea finală a emisiunii Asia Express 2021 a avut loc duminică seară, 28 noiembrie, de la ora 20:00, iar marii…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at noiembrie 29, 2021

Marea finală a emisiunii Asia Express 2021 a avut loc duminică seară, 28 noiembrie, de la ora 20:00, iar marii câșigători ai sezonului 4 sunt Elwira și Mihai Petre.

Cele două echipe care s-au întrecut în sinala sezonului 4 Asia Express au fost Cuza – Emi și Mihai – Elwira, care s-au luptat pentru premiul de 30.000 de euro. Ultima pereche eliminată, care a ratat la mustață calificearea în marea finală, a fost cea formată din cântăreața Lidia Buble și sora ei, Estera.

În cel de-al patrulea sezon Asia Express au participat 9 perechi. Din competiție au făcut parte oneșteanca Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul Francesco, Zarug și Lorelai, Connect-r și Shift, Lidia Buble și Estera, Adriana Trandafir și fiica și Cosmin și Eliza Natanticu.

Mihai Petre și Elwira Duda au precizat că de la început competiția a fost foarte grea, însă și mai greu a fost în ultima etapă, cea de dinaintea finalei. Aceștia au precizat că s-au luptat din greu atât din punct de vedere fizic, dar mai ales psihic, căci probele erau din ce în ce mai dificile.