Wednesday, July 17, 2024


VIDEO: O femeie din Bacău a murit în teribilul accident din județul Sibiu

Două persoane și-au pierdut viața în accidentul cumplit de marți dintre Rășinari și Păltiniș. Un autoturism și un autobuz s-au…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at decembrie 1, 2021

Două persoane și-au pierdut viața în accidentul cumplit de marți dintre Rășinari și Păltiniș. Un autoturism și un autobuz s-au izbit frontal, iar impactul a fost fatal, patru persoane fiind blocate între fiarele contorsionate. Echipajele medicale ajunse la fața locului n-au mai putut face nimic pentru cei doi oameni decedați, potrivit sibiuindependent.ro.

„La fața locului s-a intervenit pentru descarcerarea persoanelor. Situația înregistrată în urma accidentului este următoarea: o persoană este decedată, o persoană a fost găsită în stop cardio respirator și ii s-au aplicat manevrele de resuscitare fără răspuns find declarată decedată”, a anunțat ISU Sibiu.

Alte două persoane au fost scoase din mașină, fiind transportate la spital cu ambulanța. Ambele au suferit atac de panică și pneumotorax.

Cele două pasagere decedate din autoturism, au 37 de ani, fiind cetățean străin, respectiv 45 de ani, din județul Bacău. Drumul este acoperit cu un strat subțire de zăpadă, fiind alunecos.