Sunday, July 14, 2024


„We Are One” – cel mai mare concert caritabil organizat în România are loc sâmbătă, 12 martie, pe Arena Națională

SAGA Festival, PRO TV, KISS FM și Primăria Municipiului București își unesc forțele pentru cel mai mare concert caritabil live…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Cultură și Educație Social , at martie 11, 2022

SAGA Festival, PRO TV, KISS FM și Primăria Municipiului București își unesc forțele pentru cel mai mare concert caritabil live din România, cu scopul de a ajuta ucrainenii care se află într-o situație extrem de dificilă în acest moment, sâmbătă, 12 martie, pe Arena Națională din București.

Unul dintre cei mai iubiţi DJi la nivel mondial, Armin van Buuren, vine sâmbătă, 12 martie, în Bucureşti, pentru „We Are One”. Artistul este extrem de apropiat de români şi a acceptat cu empatie şi bucurie invitaţia de a fi alături de fanii lui din România, pentru a sprijini împreună ucrainenii care trec în această perioadă prin momente dificile.   Tom Odell, artistul care semnează celebra piesa „Another Love”, imnul celor care protestează paşnic pentru pace zilele aceasta în întreaga lume, va cânta sâmbătă pe Arena Naţională şi va transmite un mesaj de unitate şi iubire.   Jamala, artista de origine ucraineană şi câştigătoarea concursului Eurovision 2016 cu piesa 1944, vine la „We Are One”. În acest moment, România este noua ei casă, fiind refugiată, alături de alte sute de mii de persoane care zilnic îşi părăsesc ţara pentru a-şi salva vieţile. Ea va avea un moment special pe 12 martie în cadrul evenimentului, pentru a fi alături de poporul său.
Line-up-ul este completat de peste 35 de artiști români, precum Andra, INNA, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Delia, Coma, Les Elephants Bizarres sau Horia Brenciu.
„We Are One” este cel mai mare concert caritabil organizat în România, cu 8 ore de muzică și entertainment. Doar împreună putem demonstra că umanitatea nu are granițe și că în aceste timpuri dificile, solidaritatea este cea mai importantă valoare pe care o avem.
Evenimentul va fi prezentat de Andreea Esca şi Andi Moisescu.

Fiecare bilet la eveniment reprezintă donaţia pentru susţinerea ucrainenilor şi poate fi cumpărat de pe weareoneromania.com.

Banii obţinuţi în urma evenimentului vor fi donaţi către Crucea Roşie Română. De asemenea, pentru a putea susţine cât mai mult poporul ucrainean, pot fi făcute donaţii către Crucea Roşie Română, în conturile organizaţiei sau prin SMS, la 8825, cu textul „ONE”.