Wednesday, May 1, 2024


VIDEO: Introducerea gazelor naturale în Cartier Slobozia și Cartier Borzești s-a aflat azi pe masa consilierilor locali

Consiliul Local al Municipiului Oneşti, a fost convocat de îndată, în şedinţă extraordinară, care se desfăşoară cu participarea fizică a…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Economie , at aprilie 7, 2022

Consiliul Local al Municipiului Oneşti, a fost convocat de îndată, în şedinţă extraordinară, care se desfăşoară cu participarea fizică a consilierilor locali, la sediul Consiliului Local Oneşti, sala mare de şedinţe, din B-dul Oituz nr.17 pentru ziua de joi, 07  aprilie 2022. ora 10,00

Pe ordinea de zi sunt cuprinse următoarele proiecte de hotarâri:

  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliu Local nr. 1/10.01.2022 privind aprobarea documentaţiei Studiu Fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii: „înfiinţare reţea distribuţie gaze naturale in Cartier Slobozia si Cartier Borzesti”
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordului de principiu în legătură cu posibilitatea de a participa la cofinanţarea obiectivului de investiţii: „înfiinţare reţea distribuţie gaze naturale in Cartier Slobozia si Cartier Borzesti”.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii cererii de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii ’’Anghel Saligny” pentru obiectivul de investiţii: „înfiinţare reţea distribuţie gaze naturale in Cartier Slobozia si Cartier Borzesti”.
  4. Probleme de interes local (Diverse).