VIDEO/ Mesajul Nadiei pentru gimnastele participante la Cupa „Nadia Comăneci” Onești, 2022 – Curierul de stiri
Friday, March 29, 2024


VIDEO/ Mesajul Nadiei pentru gimnastele participante la Cupa „Nadia Comăneci” Onești, 2022

Nadia Comăneci, cea mai mare gimnastă a lumii, le-a transmis un mesaj video micilor gimnaste ce au luat startul astăzi,…

PublicatCurierul , in Actualitate Sport , at iunie 10, 2022

Nadia Comăneci, cea mai mare gimnastă a lumii, le-a transmis un mesaj video micilor gimnaste ce au luat startul astăzi, 10 iunie, la a opta ediție a Cupei „Nadia Comăneci”, Onești.

„Îmi pare rău că nu pot să fiu astăzi cu voi, în sală, dar sunt cu gândul” le-a transmis Nadia Comăneci competitoarelor de la Cupa ce îi poartă numele. Fosta mare sportivă le-a transmis gimnastelor mulțumiri „pentru că faceți onoare sportului românesc” și le-a urat succes, atât la întrecerile de astăzi cât și la viitoarele competiții europene, mondiale și olimpice.

Întrecerile Cupei „Nadia Comăneci” la gimnastică au debutat astăzi la Onești. Competiția, aflată la a opta ediție, este organizată de Primăria municipiului Onești, Fundația „Nadia Comăneci” și CSM Onești. Au luat startul 70 de gimnaste de la cele mai puternice cluburi din țară printre care și CSM Onești. Competiția se desfășoară la două categorii, junioare III (nivelul 6 și 7) și junioare II (nivelul 4 și 5).

Festivitatea de deschidere este programată la ora 13.30 iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 20.00. Competiția este găzduită de Sala de gimnastică a CSM Onești.

Finanțarea organizării Cupei „Nadia Comăneci” este asigurată de Consiliul Local Onești la propunerea primarului Laurențiu Neghină.