Sunday, August 14, 2022


Amenzi de aproape 90.000 de lei date de jandarmii băcăuani pentru scandal și consum de alcool în locuri publice

Jandarmii băcăuani au executat peste șase sute de misiuni în luna iulie, conform unei informări a Inspectoratului de Jandarmi Județean…

PublicatCurierul , in Actualitate Social , at august 4, 2022

Jandarmii băcăuani au executat peste șase sute de misiuni în luna iulie, conform unei informări a Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Bacău. Dintre acestea, peste 140 de intervenții au avut loc în urma apelurilor la 112 sau la dispeceratul unității, în toate aceste cazuri jandarmii „luând măsurile legale ce s-au impus față de cei care au încălcat legea”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Bacău.
Tot în această perioadă, au fost aplicate peste 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 88.200 de lei, pentru tulburarea liniștii publice, provocare de scandal, consum de băuturi alcoolice în locurile publice, altele decât cele special amenajate , precum și alte fapte.
Totodată, au fost constatate 16 infracțiuni, atât independent cât și în timpul misiunilor executate în patrulele de ordine publică formate din polițist și jandarm, mai informează IJJ Bacau.
(Sursa/IJJ Bacău)