Friday, September 29, 2023


Tânăr de 23 de ani, din Ștefan cel Mare, arestat pentru furt și tâlhărie. Victimele, printre care și o bătrână, sunt din Gura Văii

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, a fost reținut de polițiști și apoi arestat fiind…

PublicatCurierul , in Actualitate Social , at august 18, 2022

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, a fost reținut de polițiști și apoi arestat fiind bănuit de comiterea mai multor furturi și a unei tâlhării pe raza comunei Gura Văii.

Polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Ștefan cel Mare au luat măsura reținerii unui tânăr de 23 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tentativă la furt calificat, furt calificat și tâlhărie calificată. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Onești, s-a stabilit că tânărul de 23 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, ar fi sustras din curtea unui bărbat de 51 de ani, din comuna Gura-Văii, un aparat de sudură și un flex, în valoare de 3.000 de lei.

Totodată, ar fi încercat să sustragă bunuri din curtea unui bărbat de 53 de ani, din aceeași localitate. De asemenea, în noaptea de 16/17 iulie, bănuitul ar fi pătruns în locuința unei bătrâne de 73 de ani, din comuna Gura Văii şi, prin exercitarea de acte de violenţă, ar fi deposedat-o de suma de 200 de lei.

După documentarea întregii activități infracționale a tânărului, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Judecătorului de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Onești, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul a fost introdus în Arestul din cadrul I.P.J. Bacău.

(Sursa/IPJ Bacău) (Foto ilustrativ)