Wednesday, July 17, 2024


Octombrie, o lună plină de activități culturale la Biblioteca „Radu Rosetti” Onești

Biblioteca „Radu Rosetti” Onești găzduiește, în luna octombrie, activități diverse, pentru toate gusturile și vârstele. Personalul bibliotecii oneștene organizează, în…

PublicatCurierul , in Actualitate Cultură și Educație , at octombrie 4, 2022

Biblioteca „Radu Rosetti” Onești găzduiește, în luna octombrie, activități diverse, pentru toate gusturile și vârstele. Personalul bibliotecii oneștene organizează, în a doua lună de toamnă, expoziții de carte, vernisaje, spectacole, videoproiecții, ateliere, concerte.

Foto/secvențe din activitățile desfășurate în timpul vacanței de vară

Se regăsesc atât activitățile de tradiție cât și provocări noi, precum workshop-ul „Arta teatrală. Mișcare, rostire, atitudine scenică”, coordonat de absolvenți ai Facultății de teatru și film din cadrul UBB Cluj Napoca. Tot ei vor susține și un spectacol de teatru pe scena Cinema Capitol.

Tot la capitolul spectacole trebuie menționat evenimentul teatral de pe 10 octombrie, „Coaste din viața lui Adam”. Iar în cadrul Stagiunii muzicale de toamnă va avea loc un recital de tango argentinian susținut de Irina Indrei, pian, și Sorin Indrei, bandoneon (instrument muzical în formă de armonică sau acordeon, emblematic pentru tangou).

Continuă, de asemenea, activitatea atelierelor de șah și teatru pentru copii precum și cursurile IT pentru seniori.