Argentina – Olanda, primul sfert de finală de la Mondialul din Qatar – Curierul de stiri
Wednesday, February 21, 2024


Argentina – Olanda, primul sfert de finală de la Mondialul din Qatar

Echipa naţională a Argentinei a învins, sâmbătă, naţionala Australiei, scor 2-1, în optimile Cupei Mondiale de fotbal. În sferturi, Argentina…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Sport , at decembrie 4, 2022

Echipa naţională a Argentinei a învins, sâmbătă, naţionala Australiei, scor 2-1, în optimile Cupei Mondiale de fotbal. În sferturi, Argentina va întâlni Ţările de Jos.

Argentina este în sferturile de finală la Campionatul Mondial de Fotbal după 2-1 cu Australia. Argentina a deschis scorul prin Messi, în minutul 35, acesta înscriind cu un şut plasat. În minutul 57 Julian Alvarez a profitat de o greşeală a portarului australian şi a înscris pentru 2-0. În minutul 77, Enzo Fernandez a deviat şutul lui Craig Goodwin şi australienii au redus din diferenţă.

S-a încheiat 2-1, chiar dacă jucătorii de la Antipozi au avut o ocazie uriaşă în ultimul minut de joc, salvată in extremis de portarul Martinez.

Messi a marcat la meciul 1000 din carieră și a fost declarat cel mai bun om al partidei.

Echipa naţională a Ţărilor de Jos a învins sâmbătă, scor 3-1, naţionala Statelor Unite, în primul meci al optimilor de finală de la Cupa Mondială Qatar 2022.

Memphis Depay a deschis scorul în minutul 10 pentru olandezi, după o pasă oferită de Dumfries. Acelaşi Dumfries i-a pasat lui Daley Blind, în careu, şi acesta a majorat avantajul Ţărilor de Jos, în minutul 45+1. Haji Wright a redus din diferenţă pentru Statele Unite, în minutul 76, dar olandezii au refăcut ecartul de două goluri în minutul 81, prin Dumfries.