Monday, January 30, 2023


Rezultat de excepție pentru sportul oneștean! Mihaela Cambei, CSM Onești, este noua vicecampioană mondială de seniori la haltere

Halterofila Mihaela Valentina Cambei, legitimată la CSM Onești, este noua vicecampioană mondială de seniori. Sportiva oneșteană a reușit să obțină…

PublicatCurierul , in Actualitate Sport , at decembrie 7, 2022

Halterofila Mihaela Valentina Cambei, legitimată la CSM Onești, este noua vicecampioană mondială de seniori. Sportiva oneșteană a reușit să obțină medalia de argint la categoria smuls, la Campionatele mondiale de seniori la haltere ce se desfășoara la Bogota, Columbia. 

Mihaela Cambei, încă junioară, a reușit să câștige titlul de vicecampioană la categoria smuls cu performanța de 90 de kg, nou record european. Totodată, ea s-a clasat pe locul patru la total, cu 194 de kg, și locul opt la stilul aruncat, cu 104 kg.

„Din nou emoții și lacrimi de bucurie pentru Cambei Mihaela la Campionatele Mondiale de Seniori la haltere din Columbia – Bogota 2022. Felicitări Mihaela,rezultatele obţinute sunt o dovadă incontestabilă a muncii tale și un motiv de bucurie pentru noi toți, o mândrie pentru România!”, a declarat antrenoarea tinerei sportive, Cristina Maftei.