Monday, January 30, 2023


Dispare declarația pentru numărul de locuințe. Anunțul ministrului Energiei, Virgil Popescu

Guvernul va elimina declarația pe propria răspundere pe care trebuia să o completeze românii cu mai multe locuri de consum….

PublicatCurierul , in Actualitate Economie Politică , at decembrie 20, 2022

Guvernul va elimina declarația pe propria răspundere pe care trebuia să o completeze românii cu mai multe locuri de consum. Premierul a trasat crearea unei ordonanțe de urgență în acest sens, anunță ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Situația este în curs de rezolvare, iar săptămâna viitoare va fi eliminată această declarație pe care românii cu mai multe locuri de consum trebuia să o completeze. Anunțul a fost făcut de ministrul Energiei, pe pagina de Facebook.

„Referitor la prevederea din legea aprobată de Parlament prin care românii cu mai multe locuri de consum au obligația să dea o declarație pe proprie răspundere, anunț că situația este în curs de rezolvare.
Încă de la sfârșitul săptămânii trecute, premierul Nicolae Ciucă a trasat sarcina creării unui proiect de ordonanță care să ELIMINE aceste declarații, pentru ca toți cetățenii să beneficieze de tarifele plafonate indiferent de numărul locurilor de consum.
Proiectul va fi finalizat și pus în transparență decizională în seara aceasta, urmând să fie aprobat săptămâna viitoare, în cadrul ultimei ședințe de guvern de anul acesta”, a transmis Virgil Popescu, ministrul Energiei.