Sunday, July 14, 2024


Sute de donatori au participat în Onești la cea mai mare campanie de donare de sânge organizată în județul Bacău

Foarte mulți oneșteni dar și locuitori din împrejurimi au participat vineri la cea mai mare campanie de donare de sânge…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at mai 20, 2023

Foarte mulți oneșteni dar și locuitori din împrejurimi au participat vineri la cea mai mare campanie de donare de sânge organizată în județul Bacău.

Vineri, 19 mai, între orele 8:00 – 15:00, Sala de Sport din vecinătatea Spitalului Municipal Onești a fost luată cu asalt de către cei care au vrut să doneze sânge în cadrul campaniei inițiată de postul DIGI24.

Printre cei care au donat s-a numărat și primarul Victor Laurențiu Neghină care a mulțumit personalului medical și, în mod deosebit donatorilor, cei care ați înțeles importanța acestei campanii și care astăzi au empatizat cu cei aflați în suferință!

Alături de primarul din Onești au mai donat sânge părintele protopop Ioan Bârgăoanu, europarlamentarul Dragoș Benea, președintele CJ Bacău Valentin Ivancea, prefectul Lucian Bogdănel, polițiști, pompieri, jandarmi și un număr impresionant de oameni care au înțeles importanța donării de sânge