Wednesday, May 15, 2024


Biblioteca „Radu Rosetti” Onești, darnică în prima lună de toamnă cu iubitorii de teatru și muzică

Biblioteca municipală „Radu Rosetti” Onești a făcut public programul de activități pentru luna octombrie. Acestea se adresează, în egală măsură,…

PublicatCurierul , in Actualitate Cultură și Educație , at octombrie 4, 2023

Biblioteca municipală „Radu Rosetti” Onești a făcut public programul de activități pentru luna octombrie. Acestea se adresează, în egală măsură, copiilor și adulților, fie că este vorba de proiectele deja consacrate sau de spectacole de teatru.

Astfel, în această lună, instituția de cultură condusă de Ionuț Tenie propune iubitorilor de teatru din Onești nu mai puțin de trei spectacole. Alături de „Chirița în provincie” și „Păcală și Tîndală”, pe scena Cinema „Capitol” Onești se va desfășura și un spectacol de teatru, magie și comedie, „Magic Revolution Show”.

La Muzeul de Istorie, unde Biblioteca își desfășoară temporar activitatea, până la finalizarea lucrarilor de modernizare, continuă atelierele Navigator 50+ și cel de șah. De asemenea, iubitorii muzicii clasice sunt invitați la videoproiecția muzicală din cadrul „Marilor spectacole de balet”, „Baiadera” de Ludwig Minkus.