Friday, June 14, 2024


Un bărbat din Comănești a fost depistat de polițiști gonind cu 127km/h prin localitate

La data de 25 ianuarie a.c., în intervale orare diferite, polițiștii din Dărmăneşti au acţionat pentru prevenirea infracţiunilor stradale, menţinerea…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at ianuarie 28, 2024

La data de 25 ianuarie a.c., în intervale orare diferite, polițiștii din Dărmăneşti au acţionat pentru prevenirea infracţiunilor stradale, menţinerea ordinii şi liniştii publice, prevenirea faptelor cu violenţă, respectarea normelor rutiere şi combaterea comerţului ilicit în târgul săptămânal din localitate.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 25 de persoane și controlate 20 de autovehicule.

Totodată, polițiștii au reținut 2 permise de conducere pentru nerespectarea regmiului legal de viteză. Au fost verificați și operatorii economici din târgul săptămânal.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău.

Exemple:

Patrula de poliţie rutieră a depistat în jurul orei 17.30, pe DN 12A, un bărbat de 42 de ani, din orașul Comănești, în timp ce conducea un autoturism în localitate cu viteza de 127 km/h. S-a dispus sancționarea contravenţională cu amendă în valoare de 1.485 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Totodată, în jurul orei 21.00, polițiștii au depistat pe DN 12A, un tânăr de 20 de ani, din comuna Pârgărești, în timp ce conducea un autoturism în localitate cu viteza de 101 km/h. S-a dispus sancționarea contravenţională cu amendă în valoare de 1.485 de lei şi reţinerea permisului de conducere pentru 90 de zile.