Friday, June 14, 2024


Conducerea c FC VIITORUL Onești a ales noul cuplu de tehnicieni care va antrena echipa de seniori

FC VIITORUL ONEȘTI a anunțat ieri numirea noului staff tehnic care se va ocupa de pregătirea echipei de seniori a clubului,…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social Sport , at februarie 1, 2024

FC VIITORUL ONEȘTI a anunțat ieri numirea noului staff tehnic care se va ocupa de pregătirea echipei de seniori a clubului, după despărțirea de antrenorul Giani Florean dinainte de pauza competițională.

Cu mândrie anunțăm că Domnul Florin Croitoru va prelua conducerea echipei, avându-l alături pe secundul său, Domnul Horațiu Popa. Acești doi profesioniști aduc cu ei nu doar o vastă experiență, ci și o pasiune remarcabilă pentru atingerea obiectivelor. Le transmitem un călduros bun venit în familia FC Viitorul Onești și suntem deplin convinși că împreună vom obține rezultate remarcabile în clasamentul Play-Out din Liga 3.

Principalul Florin Croitoru a evoluat ca jucător în peste 100 de meciuri în Liga 1 și a 2-a la echipe precum: FCM Bacău, Poli Iași, FC Vaslui, Concordia Chiajna, Cetate Suceava sau TT Tiraspol (Moldova).

A început ca antrenor în 2009 la Steaua Magică, acumulând o experiență vastă în Liga a 3-a cu echipe precum Știința Miroslava, CSM Pașcani, Husana Huși, Dante Botoșani și Foresta Suceava echipă aflată pe locul I în Liga 3, seria 1.

Antrenorul secund Horațiu Popa a fost jucător profesionist timp de 15 ani la echipe din Liga 1 și a 2-a (83 meciuri) precum FC Vaslui, Jiul Petroșani, CSM Reșița, Corvinul Hunedoara, în străinătate la FC Costuleni-Republica Moldova și ST Florian-Austria. Experiență ca antrenor secund la echipe precum Husana Huși, Dante Botoșani, Jiul Petroșani, Corvinul Hunedoara și Foresta Suceava, dar și ca principal la Jiul Petroșani și echipele de juniori U17 și U19 Husana Huși.