Handabalistele de la OK Sport Onești câștigă Seria1 a Campionatului Național. Urmează grupa semifinală – Curierul de stiri
Tuesday, April 16, 2024


Handabalistele de la OK Sport Onești câștigă Seria1 a Campionatului Național. Urmează grupa semifinală

Tinerele handabaliste de la OK Sport Onești, junioare 3, antrenor Adrian Sava, termină pe primul loc Seria 1 a Campionatului…

PublicatCurierul , in Actualitate Sport , at februarie 19, 2024

Tinerele handabaliste de la OK Sport Onești, junioare 3, antrenor Adrian Sava, termină pe primul loc Seria 1 a Campionatului Național și se pregătesc pentru meciurile din grupa semifinală.

Azi (17 februarie n.r.), la Piatra Neamț, echipa noastră de junioare 3 a jucat ultima etapă din Campionatul Național de Handbal, învingând echipa gazdă cu scorul de 36-10 (15-6 la pauză).
Se încheie astfel o primă etapă din acest Campionat. ACS OK Sport Onești termină pe locul I , cu 17 victorii și doar o înfrângere, acumulând un total de 34 de puncte.
Urmează meciurile din grupa semifinală 1 Valoare, unde vom întâlni echipe precum ACS Lucian Bute Galati, ACS Viitorul Galati, CSS 1 Constanța și LPS Brăila. Alături de noi în grupă este și echipa CSO Buhusi, dar datorită celor două victorii obținute în prima etapă a Campionatului, pornim la drumul lung spre Turneul Final cu 4 puncte.
Mult succes, fetelor! Greul de acum urmează! Felicitari pentru acest parcurs frumos, care dovedește că prin muncă, dăruire, multă seriozitate și dedicare se pot obține rezultate fabuloase.
Ați scris istorie cu această calificare în grupa 1 semifinala Valoare. Este pentru prima oara, in istoria clubului, este mesajul transmis de clubul oneștean.