Friday, June 14, 2024


VIDEO/S-au luat la bătaie într-o sală de jocuri din Onești

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, toți din comuna Cașin, bănuiți de comiterea infracțiunilor de…

PublicatCurierul , in Actualitate Social , at februarie 29, 2024

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, toți din comuna Cașin, bănuiți de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și tentativă la tâlhărie califiată, au fost reținuți marți de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Onești.

Potrivit IPJ Bacău, din cercetări a rezultat că, la data de 17 februarie a.c., cei trei bărbați, de 18, 20 respectiv 35 de ani, în timp ce se aflau în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Onești, ar fi lovit un alt bărbat, de 32 de ani, tulburând ordinea și liniștea publică. Totodată, bănuitul de 35 de ani ar fi încercat să sustragă bunuri aflate în posesia acestuia. După administrarea probatoriului, polițiștii au dispus reținerea celor în cauză pentru 24 de ore și i-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și tentativă la tâlhărie califiată.