Wednesday, July 17, 2024


Patru bărbați din Bacău au fost reținuți de polițiști pentru loviri sau alte violențe și lipsire de libertate. Aceștia sechestraseră o tânără de 21 de ani

La data de 02 martie a.c., polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o tânără de 19 ani,…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at martie 7, 2024

La data de 02 martie a.c., polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o tânără de 19 ani, despre faptul că, un bărbat de 30 de ani ar fi fost lovit de mai multe persoane. Ulterior, cei în cauză ar fi urcat o tânără de 21 de ani într-un autoturism, împotriva voinței acesteia și au plecat într-o direcție necunoscută.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bacău, împreună cu cei din cadrul Secției 2 Poliție Bacău au început de urgență căutările tinerei de 21 de ani, aceasta fiind identificată la scurt timp la locuința unui bărbat din municipiu.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 02 martie a.c., tânăra de 21 de ani, în timp ce se afla împreună cu un bărbat de 30 de ani și o prietenă de 19 ani în fața unei societăți comerciale din municipiu, în urma unui conflict spontan, ar fi fost urcată într-un autoturism împotriva voinței sale.

După incident, bărbatul de 30 de ani ar fi fost lovit de către cei în cauză, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Bacău au fost identificați 4 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 44 de ani toți din municpiu, bănuiți de comiterea faptelor.

La data de 04 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Bacău cu sprijinul colegilor din cadrul Secției 2 Poliție Bacău și cei ai Serviciului de Investigații Criminale, au pus în aplicare 4 mandate de aducere pe numele celor în cauză, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.

După administrarea probatoriului, polițiștii i-au reținut pe cei 4 bărbați pentru 24 de ore și i-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Brigada Operaţiuni Speciale Bacău.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Bacău.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violenţe și lipsire de libertate.