De la 10 lei la 15 bani… Află unde găsești măști la cel mai mic preț! – Curierul de stiri
Tuesday, April 16, 2024


De la 10 lei la 15 bani… Află unde găsești măști la cel mai mic preț!

Încă de la începutul pandemiei, autoritățile ne-au recomandat să purtăm mască. Neexistența unei culturi în folosirea măștii in mod constant,…

PublicatCurierul , in Actualitate , at decembrie 28, 2020

Încă de la începutul pandemiei, autoritățile ne-au recomandat să purtăm mască.
Neexistența unei culturi în folosirea măștii in mod constant,  dar și lipsa acestora din piață, au dus la o reala explozie a prețurilor, depășind orice imaginație.

Dacă la începutul pandemiei o masca putea fi achiziționata la prețul de 10 lei/buc., preturile acestora au scăzut constant, ajungând astăzi la 0,15 lei/buc.
În timp ce multe firme din țară au mentinut un preț ridicat al măștilor pe toată perioada pandemiei, la Onesti, compania NEVILA a abordat o altă politică, punând in vânzare acest produs la cel mai mic preț posibil.

Dacă în timpul campaniei electorale existau voci care vorbeau despre reducerea prețului la masti de către Nevila și implicit de către Laurentiu Neghină, ca și strategie de campanie electorală, iată cā acum, după terminarea alegerilor, prețul măștilor a continuat sa scadă cu aceeași frecventă, atingând in aceste zile un preț mai mult decât accesibil de numai 0,15 lei/buc, o cutie de măști,  de 50 bucăți  costând acum doar 7,50 lei.