Sunday, July 14, 2024


A fost atins numărul maxim de persoane care se pot programa pentru vaccin, în acest moment, la centrul de vaccinare din Onești

În doar câteva ore de când centrul de vaccinare de la Muzeul Municipal de Istorie Onești, a fost activat pe…

PublicatCurierul , in Actualitate , at ianuarie 20, 2021

În doar câteva ore de când centrul de vaccinare de la Muzeul Municipal de Istorie Onești, a fost activat pe platforma  https://programare.vaccinare-covid.gov.ro, numărul limitã de programări online pentru persoanele interesate sa se vaccineze a fost atins. Astfel, în acest moment pe platforma online nu mai este nici un loc liber la niciunul din cele trei centre vaccinare din județul Bacău( de la Onești, Moinesti și Bacău).

Reamintim cã, începând de vineri, 22 ianuarie 2021 se va deschide primul centru de vaccinare comunitar din municipiul Onești care va funcționa în clădirea Muzeului Municipal de Istorie din strada Republicii nr.45 A.

Anunțul a fost făcut de primarul Municipiului Onesti, Laurențiu Neghinã care a precizat cã „centrul de vaccinare va funcționa, începând de vineri, 22 ianuarie 2021 și va fi deschis în  fiecare zi, de luni pana duminicã, între orele 08.00-20.00.

Noul centru de la Muzeul de Istorie va asigura, în prima fazã, vaccinarea a 60 de persoane pe zi.