Wednesday, August 17, 2022


Primăria Onești va distribui persoanelor defavorizate, produse de igienã de la Uniunea Europeanã

Potrivit Ordonanței de Urgență cu nr.84 din 21 mai 2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului operațional…

PublicatCurierul , in Actualitate , at ianuarie 21, 2021

Potrivit Ordonanței de Urgență cu nr.84 din 21 mai 2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului operațional Ajutorarea persoanelor defavorizate- POAD, de astăzi începe tranșa a III a, în cadrul căreia, județul Bacău va primi 63.512 pachete cu produse de igienă ce vor fi distribuite de firma care a câștigat licitația la cele 93 de unități administrativ teritoriale, care le vor , urmând a le distribui în 60 de zile către beneficiari.

Și Primăria Onești va primi 567 astfel de pachete pe data de 25 ianuarie 2021. Acestea vor fi distribuite, prin DGAS (Direcția Generală de Asistență Socială Onești), cu prioritate persoanelor cu ajutor social și alocații de susținere a familiei, iar  apoi celor  cu grad de handicap grav și accentuat, și cei aflați in riscul excluziunii sociale in baza anchetei sociale.

Pachetele vor putea fi ridicate, pe baza de carte de identitate, de la depozitul din strada Lanul Gării, după un program ce va fi anunțat în perioada următoare.

De menționat, ca aceste produse vor fi distribuite în limita stocului disponibil.