Monday, September 20, 2021


Doi bărbați din județul Bacău au fost reținuți pentru săvârșirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Doi bărbaţi din comuna Valea Seacă, bănuiți de poliţişti de săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at martie 17, 2021

Doi bărbaţi din comuna Valea Seacă, bănuiți de poliţişti de săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice au fost reţinuți pentru 24 de ore.

La data de 15 martie a.c., poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au fost sesizaţi despre faptul că pe raza comunei Valea Seacă ar fi avut loc o altercaţie între două persoane.

Din cercetări a rezultat că în seara zilei de 14/15 martie a.c., doi localnici, unul de 34 de ani şi altul 40 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice ar fi provocat un conflict spontan, în urma căruia cei doi s-au lovit cu obiecte contondente, în timp ce se aflau pe DJ 119 D.

În timpul altercaţiei bărbatul de 34 de ani ar fi aruncat cu pietre provocând avarii unui autoturism ce era parcat pe drumul public.

Cei doi au fost depistați şi conduși la sediul unităţii de poliţie, în vederea cercetărilor, iar în urma probatoriului administrat, s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Sursa: IPJ Bacău