Friday, June 14, 2024


Revin ninsorile în județul Bacău

Astăzi, vremea va fi caldă pentru această perioadă în sudul Moldovei, exceptând nordul, unde va fi apropiată de normalul termic…

PublicatCurierul , in Actualitate , at februarie 10, 2021

Astăzi, vremea va fi caldă pentru această perioadă în sudul Moldovei, exceptând nordul, unde va fi apropiată de normalul termic al datei. Cerul va fi temporar noros. Trecător, în nord și la munte va ploua și vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor oscila între: unu și 10 grade, mai ridicate în sudul regiunii, până la 15 grade.

Meteo trei zile
(joi, vineri, sâmbătă)

În prima parte a zilei de joi, vremea în Moldova va fi caldă, chiar deosebit de caldă în sud, apoi se va răci accentuat, devenind deosebit de rece, mai ales în cursul nopților și al dimineților. Cerul va fi noros și se vor semnala precipitații la început sub formă de ploaie, care se vor transforma rapid în ninsoare. Vor fi condiții de polei, iar în jumătatea de nord a regiunii se va depune strat consistent de zăpadă.

Vineri și sâmbătă, cerul va fi temporar noros și doar în nord și la munte va mai ninge. Vântul va avea viteze de 55 – 70 de kilometri pe oră în zonele joase de relief, iar pe crestele montane de 90 – 100 de kilometri pe oră.

Temperaturile maxime ale aerului vor oscila între: minus unu şi 8 grade, joi, apoi între minus 11 și minus două grade.

Temperaturile minime se vor încadra, între: minus 18 și minus 4.