Thursday, May 19, 2022


Mai mulți șoferi din județul Bacău au rămas fără permis după ce s-au urcat la volan băuți

La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti, în timp…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at februarie 15, 2021

La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti, în timp ce desfășurau activități specifice, au oprit un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani. În timpul controlului documentelor personale și ale autovehiculului, polițiștii au constatat că șoferul emana halenă alcoolică, iar în urma testării cu aparatul Drager rezultatul a indicat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea determinării concentrației de alcool pur în sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 01:30, în cadrul unui control în trafic efectuat de echipajul mixt format din poliţist şi jandarm, a fost oprit pe raza Staţiunii Slănic Moldova, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Târgu Ocna. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,61 mg./l. alcool în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

La aceeaşi dată, în jurul orei 02.30, poliţiştii rutieri din Bacău au depistat, în trafic, un tânăr de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, având o alcoolemie de 0,69 mg./l. alcool în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

În jurul orei 23.50, poliţiştii oneşteni au depistat în flagrant delict, un tânăr de 34 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, sub influenţa alcoolului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,74mg./l. alcool în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Sursa: IPJ Bacău