Wednesday, August 17, 2022


Polițiștii băcăuani au legitimat peste 2000 de persoane, în ultimile 24 de ore

Ieri, 15 februarie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, structurile teritoriale ale M.A.I. au continuat să acţioneze, pe raza judeţului Bacău,…

PublicatCurierul , in Actualitate , at februarie 16, 2021

Ieri, 15 februarie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, structurile teritoriale ale M.A.I. au continuat să acţioneze, pe raza judeţului Bacău, pentru siguranţa şi sănătatea cetăţenilor.

Activităţile cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă au avut loc în sistem integrat, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19. Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost legitimate 2242 de persoane şi au fost controlate 213 de obiective/locaţii şi 105 societăţi comerciale sau persoane fizice cu privire la respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020. Totodată, pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii au acţionat pentru verificarea mijlocelor de transport persoane, fiind oprite pentru control 373 de astfel de autovehicule.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, forţele de ordine au aplicat 38 de sancţiuni contravenţionale.

În continuare, polițiștii, împreună cu celelalte structuri ale M.A.I. și instituții cu atribuții de control, vor acționa, pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.