Wednesday, July 17, 2024


Elevii onesteni premiați de Primărie și Biblioteca Radu Rosetti la concursul „Cartea pe care o iubesc”

Miercuri, 24 februarie 2021, concursul „Cartea pe care o iubesc” organizat de Biblioteca Municipala Radu Rosetti Onesti și-a desemnat câștigătorii….

PublicatCurierul , in Actualitate Cultură și Educație , at februarie 25, 2021

Miercuri, 24 februarie 2021, concursul „Cartea pe care o iubesc” organizat de Biblioteca Municipala Radu Rosetti Onesti și-a desemnat câștigătorii. Aflat la cea de-a IV-a ediție, concursul de anul acesta a fost unul dintre cele mai reușite de până acum. Cu fiecare ediție, concursul dedicat cărții și lecturii, provoacă tot mai mulți elevi și profesori din școlile și liceele oneștene. De pildă, anul acesta concursul a însumat peste 100 de lucrări participante, o dovadă clară a faptului că lectura este printre prioritățile elevilor.

De aceea, prin această competiție, biblioteca își dorește să vină în întâmpinarea iubitorilor de carte și să-i provoace anual la un exercițiu de creație și sinceritate. „Concursul cartea pe care o iubesc” nu este doar un concurs dedicat cărții și lecturii. El a devenit în timp și o poveste a emoțiilor și trăirilor pe care elevii din Onești aleg să le împărtășească cu biblioteca, organizatoarea acestui concurs.

Povestea concursului „Cartea pe care o iubesc” va continua și anul viitor în semn de prețuire a lecturii și oamenilor cu drag de carte. Dar până se va scrie o nouă poveste, vă invităm să-i cunoașteți pe câștigătorii celei de-a IV-a ediții a concursului „Cartea pe care o iubesc”: