Friday, July 12, 2024


Primăria Onești organizează astăzi, o DEZBATERE PUBLICĀ asupra Regulamentului privind întreţinerea şi circulaţia câinilor cu stăpân

Miercuri, 10 martie 2021, de la ora 14.00, Primăria Municipiului Onești va organiza în Aula Bibliotecii Radu Rosetti o dezbatere publică asupra…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 10, 2021

Miercuri, 10 martie 2021, de la ora 14.00, Primăria Municipiului Onești va organiza în Aula Bibliotecii Radu Rosetti o dezbatere publică asupra Proiectului de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind întreţinerea şi circulaţia câinilor cu stăpân în municipiul Oneşti.

Proiectul de hotărâre,  Referatul de aprobare şi raportul de specialitate au fost afişate în cadrul procedurii de consultare publică pe site-ul instituţiei www.onesti.ro, secţiunea Transparenţă decizională/ Consultare publică.

La dezbaterea publică a proiectului de act normativ sunt invitaţi să participe, în limita celor 50 de locuri disponibile din Aula mare a  Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti” Onești din B-dul Oituz, nr. 17, toţi cei interesaţi: cetăţeni, persoane fizice şi juridice, organizaţii ale societăţii civile, organizaţii neguvernamentale, reprezentanţi ai instituţiilor publice interesate. 

„Facem mențiunea că datorită măsurilor impuse de legislația în domeniu pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în sală vor putea participa maxim câte doi reprezentanți ai organizaţiilor societăţii civile, organizaţilor neguvernamentale, reprezentanţi ai instituţiilor publice interesatea participa la dezbaterea publică a proiectului de act normativ menționat”, se precizează în comunicatul primăriei.

Persoanele care au depus  în scris propuneri în termenul prevăzut au dreptul să-şi susţină punctele de vedere în cadrul şedinţei de dezbatere publică, în ordinea înscrierii la cuvânt. Sunt  alocate câte 5 minute pentru fiecare vorbitor pentru a prezenta esenţialul recomandărilor şi propunerilor sale, cu referire concretă doar la proiectului de act normativ în discuţie.