Sunday, September 19, 2021


Mai multe evenimente private cu zeci de persoane, au fost întrerupte la Adjud de polițiști

Două evenimente private la care au participat zeci de persoane au fost întrerupte de poliţişti, sâmbătă seara, în două localuri…

PublicatCurierul , in Actualitate , at martie 21, 2021

Două evenimente private la care au participat zeci de persoane au fost întrerupte de poliţişti, sâmbătă seara, în două localuri din municipiul Adjud, în cadrul unei acţiuni organizate în scopul prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei de COVID-19, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Astfel, în jurul orei 20,30, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud au constatat că într-un restaurant, situat pe Drumul Naţional 2 – E 85, se desfăşura un eveniment de divertisment la care participau mai multe persoane.

Poliţiştii au întrerupt evenimentul şi au aplicat sancţiuni contravenţionale atât organizatorului, cât şi în cazul a 47 de persoane identificate.

De asemenea, sâmbătă seara, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Adjud se desfăşura un eveniment privat la care participau 14 persoane.

Evenimentul a fost sistat, iar organizatorul, un bărbat de 41 de ani din Adjud, a fost sancţionat contravenţional.

Poliţiştii atrag atenţia că acţiunile de verificare pentru prevenirea şi combaterea răspândirii COVID-19 vor continua şi în perioada următoare şi recomandă cetăţenilor să adopte un comportament precaut, să nu se expună la riscuri şi să respecte interdicţiile cu privire la organizarea de evenimente private