Sunday, May 19, 2024


Peste 40 de permise de conducere reținute de polițiștii băcăuani în 24 de ore

Ieri, 29 martie a.c., 60 de polițiști au fost implicați, la nivel județean, într-un plan de acțiune pentru creșterea siguranței…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at martie 30, 2021

Ieri, 29 martie a.c., 60 de polițiști au fost implicați, la nivel județean, într-un plan de acțiune pentru creșterea siguranței traficului rutier. Polițiștii au desfășurat activități pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care încalcă normele rutiere.

În ultimele 24 de ore, polițiștii din structurile de poliție rutieră au acționat pe raza județului Bacău pentru depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a conducătorii auto care încalcă legislația rutieră în vigoare. Urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 216 sancțiuni contravenționale. De asemenea, aceștia au reținut 43 de permise de conducere și au retras 13 certificate de înmatriculare.

Pentru un trafic rutier mai sigur, poliţiştii rutieri recomandă să se respecte cu stricteţe semnificaţia indicatoarelor rutiere şi normele de circulaţie. Doar astfel putem proteja viaţa tuturor participaţilor la trafic!

Sursa: IPJ Bacău